CARNAVAL 2022

Torna el Carnaval a Mont-roig i a Miami Platja

El cap de setmana del 25 i 26 de febrer

per Adrià de las Heras, Reus, Catalunya | 18 de febrer de 2022 a les 09:52 |
Els actes del Carnaval d'enguany s'agrupen en un cap de setmana | ND
Tal i com va anunciar fa uns dies, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar el Carnaval, un cop el Govern de la Generalitat ha aixecat diverses mesures restrictives per la Covid. En aquest sentit, les activitats del Carnestoltes 2022 inclouen cercaviles i balls de disfresses, tot i que s’han suspès els concursos de carrosses i comparses.

L’activitat del Carnaval tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer exclusivament. Així, el divendres 25 de febrer al poliesportiu de Mont-roig hi haurà el ball de parelles amb l’orquestra Maika Band a partir de les 10 de la nit i el servei de bar a càrrec dels Kintus/es del 2021.

L’endemà, el dissabte 26 de febrer, tindrà lloc la part principal dels actes previstos. A primera hora de la tarda hi haurà una cercavila infantil que començarà a dos quarts de 5 de la tarda al poliesportiu amb acompanyament de la batucada Maracuyá Barcelona. En arribar, ball de disfresses amb música i personatges infantils de la televisió i repartiment de coca amb xocolata per la mainada durant la tarda.

A la nit, a partir de les 10, cercavila de Carnaval amb la mateixa batucada i un recorregut que començarà al Poliesportiu i es dirigirà als carrers de Cambrils, plaça de Miramar, de Cristòfor Colom, de la Indústria, de l'avinguda de Catalunya i altre cop al carrer de Cambrils, abans de retornar al Poliesportiu. En arribar, hi haurà ball de disfresses amb animació i dj’s.

Actes a Miami PlatjaA Miami Platja, els actes de Carnaval tindran lloc el dissabte 26 de febrer. A partir de les 6 de la tarda a la plaça de Tarragona hi haurà la cercavila de Carnaval amb discoteca mòbil i un recorregut per l’avinguda de Barcelona fins al centre comercial l’Illa. En arribar, hi haurà el ball de disfresses que tindrà animació i pluja de confeti. Durant la tarda, es repartirà coca amb xocolata per la mainada.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha demanat que les colles que vulguin portar alguna carrossa o música pròpia, cal que ho notifiquin al correu festes@mont-roig.cat.
 

Cartell de la festa Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: