1 de 10
ENTITATS

Un llibre repassa els 175 anys del Col·legi de l'Advocacia de Reus

L'autor és Aureli Bofill

Una imatge de l'acte | Col·legi de l'Advocacia de Reus/ Twitter
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 18 de febrer de 2022 a les 09:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 18 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sala d'actes del Col·legi de l'Advocacia de Reus ha acollit, aquest passat dijous a la tarda, la presentació del llibre que repassa els 175 anys d'història de l'entitat. De la seva preparació se n'ha fet càrrec Aureli Bofill, qui ha recopilat els fets més rellevants de l'ens a partir d'una extensa recerca documental que s'ha allargat durant mesos, i que es va desenvolupar també en part durant el període amb més restriccions de la pandèmia. 

El llibre, Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus. Breu història amb motiu del seu 175è aniversari (1845-2020), segueix la tasca dels diferents degans de l'entitat i articula el seu relat a partir d'eixos temàtics i fets importants. D'aquesta manera, el treball de Bofill proposa una sèrie d'antecents de la professió de l'advocat abans de submergir-se en la creació de l'ens. El volum, de més de 200 pàgines i que conté fotografies, compta amb una presentació de l'actual degana, Encarna Orduna i un pròleg del propi autor. 

A l'acte de presentació hi han assistit autoritats i representants de l'advocacia. A banda, i d'ara en endavant, la biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Reus portarà el nom d'Aureli Bofill. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: