1 de 10
recollida selectiva

Reus, entre els 45 municipis de l’estat que millor gestionen la recollida de paper i cartró

Rubio recull un dels premis Pajaritas Azules de l'ASPAPEL

Un instant del lliurament dels premis, amb el regidor Rubio | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de febrer de 2022 a les 18:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha estat reconegut per sisè any consecutiu com un dels 45 municipis de l’estat que destaquen pels seus "alts nivells d'excel·lència" en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró.

L'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL) ha tornat a guardonar Reus en els premis Pajaritas Azules, el programa de promoció del reciclatge dirigit a les entitats locals de més de 50.000 habitants. El lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dijous, 17 de febrer, a Madrid en un esdeveniment presidit per Alfredo González Gómez, secretari d'estat de Política Territorial, on el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha estat l’encarregar de recollir el guardó en nom de l’Ajuntament de Reus.

Els premis es basen en l'avaluació de 21 indicadors, que analitzen tot allò referent a la recollida del contenidor blau i recollides complementàries, les campanyes i accions d'informació i conscienciació ciutadana, els aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió i els resultats i traçabilitat fins reciclatge final Pajaritas Azules és un programa d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en matèria de recollida selectiva de paper i cartó, enfocat a la millora contínua.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: