GASTRONOMIA

Temps de calçots a Mont-roig i Miami

Del 18 de febrer al 6 de març, sis restaurants se sumen a unes jornades dedicades a aquesta menja

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de febrer de 2022 a les 12:52 |
Graella plena de calçots | ND
Del 18 de febrer al 6 de març, coincidint amb el procés de recol·lecció del calçot, se celebren les 4es Jornades Gastronòmiques del Calçot organitzades per Mont-roig Miami Turisme. En total hi participen sis restaurants de Mont-roig i Miami Platja.

Concurs a instagram



Els restaurants ofereixen menús que van dels 21 als 26 euros i també hi ha l’opció de la calçotada tradicional amb preus que se situen entre els 29 i els 35 euros. Per tal de promocionar aquestes jornades, des de Mont-roig Miami Turisme s’ha organitzat un concurs per instagram que ofereix com a premi quatre àpats als establiments participants.

Per prendre part al concurs només cal seguir a instagram el perfil @montroigmiamiturisme; fer m’agrada a la publicació del sorteig a Instagram; mencionar a través dels comentaris a les persones que es vulgui i opcionalment compartir la publicació a les històries de cada participant i mencionar @montroigmiamiturisme.

En aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot hi participen els restaurants Balmar, Can Salvadó, Casa Xavi, la Tasca d’en Joan i Restaurant Eclipse de Miami Platja i el restaurant la Cuina de l’Ermita Mont-roig. 
 

Cartell de les jornades Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: