1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

El Govern atorga 2,4 milions per millorar la competitivitat de les cooperatives d'oli ebrenques

Les de l'arròs i la fruita dolça reben 258.000 euros de la mateixa línia

El secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol, visitant l'empresa Olivate a Tortosa | ACN
per Aguaita.cat, Tortosa, Terres de l'Ebre | 17 de febrer de 2022 a les 10:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El sector cooperatiu de l'oli de les Terres de l'Ebre ha rebut 2,4 milions d'euros d'ajuts del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Es tracta de la convocatòria 2021 per millorar la competitivitat de les cooperatives i altres entitats agràries mitjançant la concentració i cooperació com a incentiu. Amb l'ajut es poden millorar els processos productius i de transformació, la capacitat comercial i la projecció de marca. La resta d'ajuts, fins a arribar als 2.658.290 euros han anat als sectors de la fruita dolça i l'arròs. El Departament ha concedit 4 MEUR a tot Catalunya, per tant, més de la meitat s’han destinat a cooperatives i altres entitats associatives agràries ebrenques.

El secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol, ha visitat a Tortosa una de les cooperatives que han rebut aquests ajuts, l'empresa Olivate, i ha participat en una jornada per donar eines per fomentar la competitivitat i sobre el finançament de l’Institut Català de Finances. Dues entitats cooperatives ebrenques que han rebut ajuts, Biosansa i Olivite Export, han explicat també la seva experiència empresarial d’intercooperació i els seus projectes de desenvolupament.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: