1 de 10
EMPRENEDORIA

Nou programa d’acompanyament a la creació d’empreses al Mas Carandell

Arrenca el dijous 24 de febrer

Una imatge d'arxiu del Mas Carandell, de Reus | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 22 de febrer de 2022 a les 08:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dijous, 24 de febrer, s’enceta una nova edició del Programa d’acompanyament a la creació d’empreses que organitza la regidoria d’Empresa i Ocupació conjuntament amb el Mas Carandell, adreçat principalment a persones emprenedores, i que tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Carandell cada dijous fins el 7 d’abril. L’itinerari formatiu, consta de sis sessions presencials en horari de 9 a 11 del matí, que es pot fer complert, o bé per mòduls.

Tallers a càrrec d'experts i professionalsLa seva finalitat és "oferir, a través de tallers impartits per professionals experts i entitats reconegudes, un conjunt de continguts i recursos essencials per posar en marxa un projecte empresarial i desenvolupar un pla de negoci amb unes mínimes garanties d’èxit", segons fonts municipals. El primer dels tallers d’aquest itinerari serà El core business: la teva eficàcia personal, a càrrec del consultor empresarial, coach i formador Xavier Plana.

A través d’una sessió experiencial "s’aprofundirà, entre d’altres, en l’autolideratge de les persones que condueixen un negoci, així com en les aptituds i actituds que generen l’empoderament", tal com s'ha precisat des del Mas Carandell.

Més sessionsEl regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha explicat que "el programa vol oferir un recurs per aquelles persones que tenen una idea de negoci i acompanyar-los en les fases claus de la constiució de la seva empresa donant suport a l’esperit emprenedor a la ciutat".

Les següents sessions, s'ha avançat, abordaran temàtiques com el pla financer, les diferents formes jurídiques a l’hora d’emprendre, l’estudi de mercat, el pla de comunicació i el darrer dijous, versarà sobre el mètode Canvas. A l’última sessió, els participants que hagin assistit el 80% de sessions del programa, tindran l’oportunitat d’exposar el seu projecte i podran guanyar una sessió personalitzada de mentoratge amb el consultor David Martínez.

L’accés a les diferents sessions és gratuïta prèvia inscripció. Aquesta es pot fer a través del web mascarandell.cat o presencialment a l'espai del barri Gaudí.
 

Cartell del programa Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: