OBRES I MILLORES

Obres de renovació del paviment a la borgenca urbanització Aires del Camp

Es preveu que els treballs al camí de les Valls durin un mes, aproximadament

La carretera C-242 amb el camí de les Valls | Google Maps
per J.M., Reus, Catalunya | 15 de febrer de 2022 a les 11:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una màquina perforadora i diversos operaris han començat, aquest passat dilluns, les obres per aixecar tot el paviment del camí de les Valls, l'eix viari principal de la urbanització borgenca Aires del Camp on els pròxims dies, i un cop aixecat el paviment, es renovarà completament el terra amb una nova pavimentació.

L'actuació consistirà en pavimentar de nou la calçada de formigó. Primer, es repicarà el formigó actual i, a continuació, es construirà una caixa de paviment per reforçar la via, abans de tornar-la a formigonar. Amb aquesta actuació es completarà la pavimentació de tots els carrers de la urbanització Aires del Camp, ja que amb anterioritat ja s'havia actuat als carrers de la Sardana, de Reus i de Sant Jordi.

Mentre durin les obres, i sempre que sigui possible, només es permetrà l'accés dels vehicles als residents a la urbanització, mentre que els vehicles d'altres conductors s'hi podran aproximar a través de la Travessera de les Valls. Es preveu que les obres durin un mes, aproximadament, fins a meitats del mes de març.

La renovació del paviment als Aires del Camp és una "llarga reivindicació" dels veïns i veïnes de la zona, s'ha exposat per part de fonts municipals, ja que la connexió d'aquesta àrea residencial amb la carretera C-242 "presenta un mal estat de conservació amb clots i esquerdes especialment evidents en el punt d'accés". Amb aquesta actuació es completaran un seguit de millores que en els últims anys s'han dut a terme a la urbanització, on fa uns anys s'hi van col·locar, a la carretera C-242, diversos reductors de velocitat per incrementar la seguretat viària en el punt d'accés a la urbanització, que coincideix amb una llarga recta de la carretera.

Aquest passat mes de desembre també s'hi ha renovat l'enllumenat públic amb la substitució de les lluminàries existents per altres led, "més eficients i confortables". L'actuació que ara s'hi du a terme forma part del projecte conjunt per arranjar l'avinguda de Magdalena Martorell i el passeig de l'Hort del Dasca, uns treballs que es previst que comencin el proper 1 de març.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: