1 de 10
FAMÍLIES

El Mas Pintat «rellança» el Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies

Una imatge d'una xerrada | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de febrer de 2022 a les 11:07 |
Aquest article es va publicar originalment el 15 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus ha iniciat un "rellançament" del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies del Mas Pintat, amb atenció individualitzada, la programació estable d’espais familiars i de grups de pares i mares i un catàleg de xerrades i tallers que s’ofereixen a escoles, associacions de pares i mares i altres col·lectius que ho sol·licitin.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que “al llarg de més de 10 anys, el Mas Pintat ha aconseguit ser un referent a Reus, adaptant-se com ha calgut durant el confinament i els mesos de pandèmia, i ara volem fer un pas més”.

En els darrers mesos s’han incorporat a l’equip del Mas Pintat "més personal", ha apuntat, i ha orientat les seves funcions amb l’objectiu d’assimilar al Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies al model que proposa la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del rellançament del servei, han indicat per part seva fonts municipals, és ara arribar a més famílies amb fills i filles des dels zero als 17 anys, amb especial respecte per la diversitat familiar.

La programacióAquest inici d’any s’ha iniciat el servei de Consultoria Familiar, un servei obert i gratuït per a tota la ciutadania que es fa amb la psicopedagoga. Una altra de les vies d’actuació que s’ofereix als usuaris consta dels espais familiars i grups de pares i mares organitzats segons l’edat dels fills i filles, que té com a principal objectiu acompanyar i donar suport a les famílies en la criança i educació dels infants.

En tercer lloc es programen i vinculen xerrades de professionals d’altres entitats municipals, com el casal de Joves de La Palma, i també professionals externs d’interès per a les famílies de la ciutat.

Finalment, s’elabora un catàleg de tallers i xerrades propis, desenvolupats i duts a terme per l’equip del centre, per tal d’oferir-los als centres educatius, a les AMPA, a associacions i a aquells col·lectius que hi puguin estar interessats
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: