1 de 10
ENTITATS

Canalla de l'Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim dona roba i aliments al centre social el Roser

Imatge dels menuts, al centre social el Roser de Reus | Cedida
per A.C., Reus, Catalunya | 15 de febrer de 2022 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
la unitat de Llops i Daines de l'Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim ha donat aliments i roba al centre social el Roser de Reus, equipament que depèn de la regidoria de Benestar Social. Les donacions en qüestió, s'ha precisat aquest dimarts des del consistori, es destinaran als serveis d'alimentació i d'allotjament d'aquest nou equipament de la ciutat, inaugurat el passat 2 de febrer.

Per fer donacions es pot contactar amb el centre, ubicat al número 1 del carrer de Josep Caixés, de manera presencial o mitjançant els números de telèfon 977 010 061 i 673 412 696 i el correu electrònic elroser@reus.cat.

A més de la donació, el grup d'infants, acompanyats pels monitors, van fer una visita a través de totes les instal·lacions. La regidora del ram, Montserrat Vilella, ha afirmat que aquesta visita "és un bon exemple de l'obertura del centre social el Roser a tota la ciutadania. Ara aquests infants poden explicar a casa que a Reus hi ha un centre que cobreix les necessitats bàsiques de les persones que ho necessiten en algun moment de la seva vida".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: