FESTIVALS

El festival Sona Flamenc torna als carrers i als teatres de Tarragona

Artistes més i menys reconeguts actuaran del 18 de març al 3 d'abril

per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 14 de febrer de 2022 a les 17:02 |
La presentació del festival Sona Flamenc, aquest dilluns | Josep M. Llauradó
El festival Sona Flamenc de Tarragona recupera la presencialitat. La quarta edició d'un certamen que abans de la pandèmia va arribar a consolidar-se ha programat per aquest mes de març i abril fins a 24 activitats. La que més persones aplegarà serà la del dia 2 d'abril, Rumba al Mercat, a la plaça Corsini, que inclourà una flashmob en la qual podrà participar tothom qui vulgui.

Quique Colmenar, director artístic del festival, ha destacat que es tracta de la programació "més participativa que mai" amb la implicació de les diferents escoles, que protagonitzaran jornades de portes obertes per a qui li pugui interessar aquest ball. Les entrades per a tots els espectacles es posaran a la venda el 23 de febrer al web municipal habitual, n'hi haurà de pagament i d'altres gratuïts.

A més dels espectacles, enguany compten amb diferents activitats formatives, amb masterclass adaptades a tots els nivells, a càrrec de Mayte Martín o de Jose Manuel Álvarez. També hi haurà artistes de Tarragona, com és el cas d'Inés Rubio, que presentarà el seu espectacle De la tierra al Teatre Tarragona el dia 19 de març. 

Les activitats es desenvoluparan tant als teatres com també al Teatret del Serrallo o als centres cívics per tal d'"aproximar" aquesta dansa als ciutadans. Un altre espai serà l'Espai Jove Kesse, on el dia 19 el grup de fusió Fronterazul hi durà a terme el seu concert de jazz. Una altra cita imprescindible serà el concert de Maruja Limón, un quintet femení de Barcelona que destaca per la seva música vital. Serà el dia 26 de març i presentaran nou disc a la Sala Zero. En qualsevol cas, l'agenda d'aquest festival vol plantejar "diferents maneres de veure el flamenc". La programació sencera es pot consultar al web del festival.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: