1 de 10
PORT TARRAGONA

El Port Tarragona licita la millora del paviment de l'accés a l’eix transversal

Es preveu l'inici durant el mes d’abril o maig d’enguany

Imatge de l'accés | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 de febrer de 2022 a les 09:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port Tarragona ha exposat, aquest matí de dilluns, que "des de fa un temps" el manteniment dels espais portuaris ha estat "un dels objectius de millora" de les seves instal·lacions, i que en aquest sentit "es treballa per augmentar la durabilitat dels paviments que formen part de tot el recinte portuari".

El paviment de formigó que es troba ubicat entre les casetes de la duana de l’Eix Transversal, kilòmetre zero de l’A-27, "presenta inicis de fatiga" i el Port vol "actualitzar i millorar" l’espai més important per on entra i surt tot el trànsit pesat. Per aquest raó, el passat 8 de febrer, Port Tarragona va publicar la licitació per dur a terme millores en el paviment de l'accés situat a l’eix transversal.

Es tracta d’una intervenció amb un pressupost inicial de 218.071,42 euros, IVA inclòs, amb un termini d’execució de 14 setmanes.

Una vegada es porti a terme l’adjudicació de les obres, el departament d’Infraestructures del port tarragoní preveu poder iniciar-les durant el mes d’abril o maig d’enguany. Atesa la importància del trànsit diari que passa a través de les casetes de control d’accés és necessari executar l’obra per fases.

L’eix transversal consta de vuit carrils d’entrada i sortida (un dels carrils ja va ser d’una prova pilot de paviment fa uns en mesos). Cadascuna de les fases incidirà en un sol carril; per tant, la millora d’aquest accés permetrà que funcioni amb normalitat generant el mínim de molèsties. Es preveu que cada fase tindrà una duració de dues setmanes per carril, d’aquí que el període total d’execució sigui les 14 setmanes esmentades anteriorment.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: