SALUT

Comença la programació d'enguany del programa «Grantivisme!»

La promou la regidoria de Salut i Ciutadania

Gent gran, tot passejant per la Boca de la Mina | Reus.cat
per A.C., Reus, Catalunya | 11 de febrer de 2022 a les 12:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania ha reprès, aquest mes de febrer, el programa Grantivisme!, amb activitats pensades pel col·lectiu de persones de més de 60 anys. El Grantivisme! "ofereix l’oportunitat d’aprendre a fer-se gran gaudint la vida i fent una ciutat millor, compartint l’experiència amb les altres generacions i fent valer la dignitat del col·lectiu de la gent gran", segons fonts municipals.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha dit que "el Grantivisme! recull la capacitat per trobar les opcions i fortaleses de la gent gran per tal de potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa". Així doncs, a través d'aquest programa, la regidoria de Salut i Ciutadania promou una agenda que vol ser un itinerari que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició".

L’agenda d’activitats s’ha programat de febrer a juny d’aquest 2022, amb accions pensades segons el Pla d’envelliment Actiu i Saludable de Reus. Per inscriure’s a les propostes es pot fer a través de la web www.inscripcions.reus.cat.

Per a més informació s’ha posat a disposició els usuaris el mòbil de l’envelliment actiu, que és el 699 895 978. També es pot trobar més informació a la web de l’Escola Oberta de Salut.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: