1 de 10
comunicació

Tertúlia dels 40 anys de LANOVA i diferents espais especials, pel Dia Mundial de la Ràdio

Cartell del Dia mundial de la ràdio | Cedida
per LANOVA Ràdio de Reus, Reus, Catalunya | 10 de febrer de 2022 a les 19:06 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Coincidint amb el #DiaMundialRàdio, que se celebra el pròxim diumenge 13 de febrer, LANOVA Ràdio de Reus emetrà diferents espais especials entre divendres 11 i el mateix diumenge. Per començar, i ja que aquest 2022 LANOVA Ràdio commemorarà el seu 40è aniversari, divendres a les 12 del migdia, s’emetrà una tertúlia amb tres de les persones que la van fundar l’any 1982, o bé que hi va ser en els inicis: Marià Arbonès, Ferran Adell i Cesc Invernon.

Amb ells es repassarà l’evolució del mitjà i el canvi del panorama comunicatiu local, entre altres aspectes. A banda, el diumenge d’11 a 12, es comptarà amb una edició especial d’una hora del Carrer Major de les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona sobre el #DiaMundialRàdio.

En aquesta ocasió, els periodistes dels diferents mitjans sortiran a passejar pels carrers majors de les seves poblacions amb múltiples connexions i converses per descobrir perquè són especials aquests indrets, i per apropar-se a conèixer les històries més personals d’aquella gent que hi fa vida.

A continuació, i de 12 a 1, serà el torn de Coses del directe, un programa extraordinari creat per a l’ocasió per companys de diferents emissores del país que formen part de La Xarxa, amb l’objectiu de fer valer un dels punts forts de la ràdio. Entre altres coses, es recolliran moments emotius o divertits que han passat en directe a més d’una vintena de ràdios locals. També inclourà reflexions de diversos periodistes d’aquests mitjans sobre el valor del directe a la ràdio i les seves experiències i anècdotes.

Finalment, el mateix dia a les 12, s’emetrà de nou la tertúlia sobre els 40 anys de LANOVA en redifusió. LANOVA Ràdio de Reus va néixer el dia de Misericòrdia de l’any 1982 amb el nom de Ràdio Músic Club. 12 anys més tard, l’any 1994 va anomenar-se Punt 6 Ràdio i finalment l’any 2014 va passar a dir-se com la coneixem ara.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: