1 de 10
ENTITATS

Un curs per obtenir el certificat de manipulació d'aliments, a la nova programació de Relacions Cíviques per a entitats

Cartell del programa | Reus.cat
per A.C., Reus, Catalunya | 10 de febrer de 2022 a les 13:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Relacions Cíviques ha programat fins al mes de juny un total de nou noves sessions formatives dirigides a les entitats de la ciutat. S'incorporen novetats quant al seu plantejament, ja que a més dels àmbits que ja s’havien tractat en convocatòries anteriors com són les eines per a la comunicació i difusió; la capacitació digital o les eines de gestió; enfortiment i dinamització interna, s’han afegit activitats transversals i des d’una vessant més social com són les vinculades a la sostenibilitat i la perspectiva de gènere.

Les noves activitats compten amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals, Medi Ambient, Polítiques d’Igualtat, Participació i l’IMFE Mas Carandell. Des de la regidoria s'ha volgut destacar la incorporació d’una formació que permet obtenir un certificat oficial com és el curs de manipulació d’aliments, i d'Higiene i seguretat alimentària, adreçat a les entitats veïnals que realitzen actes festius.

“Oferim una formació cada cop més transversal que incorpora valors socials com són el respecte al medi ambient, la perspectiva de gènere o la innovació perquè apostem per unes associacions i entitats modernes i empoderades que aportin cada cop més a la nostra societat i que tinguin el seu paper en el Reus del futur”, ha explicat la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles.

Consulteu els cursos i la manera d'inscriure's aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: