1 de 10
AEROPORT DE REUS

L'Aeroport de Reus rep un reconeixement per la seva tasca d'«escolta activa»

A partir de la seva participació al programa d'enquestes "Airport Service Quality"

Una parella, entrant a la terminal de l'Aeroport de Reus | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de febrer de 2022 a les 10:42 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Internacional d'Aeroports (ACI) ha reconegut l'esforç realitzat per l'aeroport de Reus com a base amb més de 100.000 passatgers anuals adscrit al programa d'enquestes Airport Service Quality (ASQ) que durant l'any 2021 ha continuat demanant l'opinió dels passatgers mitjançant enquestes, malgrat les dificultats addicionals que ha suposat la pandèmia.

The Voice of the Customer destaca la tasca d'escolta activa duta a terme a un total de 33 aeroports de la xarxa d'Aena. L'ACI va posar en marxa aquesta iniciativa el 2020, "amb el propòsit de reconèixer aquells aeroports que han seguit donant prioritat a l'opinió dels passatgers i que han mantingut el compromís d'escoltar les seves opinions i suggeriments durant la pandèmia de COVID- 19", segons s'ha destacat aquest dijous per part d'Aena.

Aena va ser convidada com a ponent, juntament amb els aeroports de Toronto i Munic, al Fòrum Mundial d'ASQ per exposar les mesures presesper reprendre la realització d'enquestes adaptant-se a la pandèmia amb l'ús de tauletes i protocol de realització d'enquestes sense contacte, entre d'altres qüestions. Les enquestes ASQ es fan directament als passatgers i responen a uns qüestionaris en què es valoren, entre altres qüestions, les instal·lacions, el servei al client, la seguretat o la consciència ambiental.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: