1 de 10
ENTITATS

L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades presenta l’opuscle sobre les 2es Jornades de Promoció de l’Avellana de Muntanya

El document es presenta el dilluns dia 14 de febrer a la Cambra de Comerç-Llotja de Reus

Una de les xerrades de l'AAMP sobre l'avellana | www.aamp.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de febrer de 2022 a les 08:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per segon any consecutiu, l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP) ha organitzat unes jornades per promocionar l’avellana de muntanya a l’empara de la convocatòria d’ajuts a la promoció de productes agroalimentaris de proximitat convocats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Des de Vilaplana, amb el suport logístic del seu ajuntament, s'han fet quatre xerrades: una, sobre les bondats de l’avellana de muntanya per la salut una altra sobre màrqueting i les estratègies de diferenciació del producte i sobre la sostenibilitat i la responsabilitat social; i, finalment, una sobre les possibilitats turístiques del paisatge i els pobles que conreen avellanes a les nostres muntanyes.

L'AAMP ha recollit el coneixement generat en el marc d’aquestes 2es Jornades de Promoció de l’Avellana de Muntanya en un opuscle que es presentarà el dilluns 14 de febrer a les 12 del migdia a la Cambra de Comerç-Llotja de Reus.

En aquest dossier, que es pot consultar i descarregar a través de la web de l’associació (www.aamp.cat), s’hi reuneixen les contribucions d'experts en què s'exposen en què van consistir les activitats que van coordinar i comparteixen coneixements sobre el tast de l’avellana i receptes.

Finalment, l’AAMP comparteix amb els qui desitgin fer-la la ruta pels conreus de l’avellana de muntanya en les darreres pàgines. Durant l’acte del pròxim dia 14 es podran escoltar les intervencions de les diverses persones participants en les jornades.

L’edició de l’opuscle compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Eurecat, l’Ajuntament de Vilaplana, la Denominació d’Origen Protegida Avellana de Reus i amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: