MÚSICA

Reus Cultura Contemporània afegeix sales i espais a la seva proposta

Els vigatans Germà Aire, la jove mallorquina Maria Hein, els madrilenys The Parrots, entre altres, a la programació

per M.B., Reus, Catalunya | 9 de febrer de 2022 a les 12:45 |
Imatge de la roda de premsa de presentació del segon RCC | Reus.cat
Reus Cultura Contemporània (RCC), l’etiqueta que serveix per denominar la programació estable de música en viu que ha engegat l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de l’Ajuntament, continuarà el 2022 a les sales de concerts de la ciutat.

"Després de l’èxit" de la primera campanya, feta la primavera del 2021, i per la qual van passar artistes del nivell d’El Petit de Cal Eril, Anna Andreu, ROJUU o Chaqueta de Chándal, aquesta segona "continua amb bandes de primer nivell nacional i estatal", segons s'ha exposat aquest migdia de dimecres en roda de premsa, i amb dues perles internacionals: l’argentina Simona i, des de Brussel·les, Rafael Aragon.

Una exposició i nous espaisEntre els plats forts hi destaquen els vigatans Germà Aire, la jove mallorquina Maria Hein, els madrilenys The Parrots, els emergents navarresos Chill Mafia o el granadí Bronquio. Entre les novetats d’aquesta segona temporada s’incorporen a la programació una exposició fotogràfica de l’artista local Núria Subietas, que es podrà veure al Bar Campus, des del 9 de febrer al 5 de març.

A banda, s'incorporen nous espais a la programació, aquesta vegada es comptarà amb el suport de l’Absenta i El Submarino, a banda del Campus com a espai expositiu.

RCC "vetlla per dotar la ciutat de Reus d’una programació estable de música contemporània que permeti normalitzar el consum cultural" al Camp de Tarragona, segons el regidor de Cultura, Daniel Recases.

El 3de9 i l’Hotel Ollé, i les entitats La Bullanga i Hora Violeta, també se sumen al segon RCC.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: