1 de 10
OBRES I MILLORES

Obres de renovació als carrers del Castell i dels Castillejos, a Vila-seca

Tenen un pressupost de 164.000 euros i s'allargaran dos mesos

Imatge dels treballs, ja en marxa | Cedida
per A.C., Reus, Catalunya | 9 de febrer de 2022 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes de febrer s’han iniciat a Vila-seca les obres de renovació i millora de l’accessibilitat dels carrers del Castell i dels Castillejos. Aquestes obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, s’han licitat per un import de 164.965,17 euros.

Els treballs consistiran en la creació d’una plataforma única en l’àmbit del Castell de Vila-seca i el Celler. També es col·locarà paviment de pedra natural a l’accés del Celler i s’adequaran els accessos per entrar a nivell. L’entorn immediat del Celler està format per un tram del carrer del Castell i un tram del carrer dels Castillejos, els quals fins ara comptaven amb una secció per a trànsit rodat i voreres de poca amplada.

Aquestes obres permetran l’accés al Celler per la façana sud, directament sobre la calçada i a una cota lleugerament elevada. Aquests dos trams de carrer que actualment s’estan renovant, són els únics en el seu entorn més immediat que encara no havien estat adaptats. D’aquesta manera, i donada la futura utilització intensiva del Celler i del Castell, les obres permetran adequar-ne la superfície i donar preferència als vianants.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: