1 de 10
FORMACIÓ

Falset acollirà cinc propostes de formació com a subseu de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació

Tindran lloc de febrer a juliol d'enguany

Imatge de Falset | Ajuntament de Falset
per Reusdigital.cat, Falset | 8 de febrer de 2022 a les 17:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Loferta formativa de lEscola per lArt i la Cultura de la Diputació de Tarragona sestén a deu municipis més de la demarcació. Entre aquests s’hi troba Falset, on s’hi han programat cinc propostes de formació que tindran lloc a partir d’aquest mes de febrer i fins al juliol.

Més concretament, la formació artística i cultural programada al municipi és la següent. El 27 de febrer (Espai de coworking) s’impartirà el taller teòric i pràctic Disseny d’un cartell protesta amb visió de gènere, adreçat a majors de 12 anys. Del 25 de març al 9 d’abril (en espais emblemàtics del Priorat), es durà a terme el curs d’aproximació històrica al patrimoni comarcal El patrimoni ens parla, adreçat a docents, educadors i altres persones que hi puguin estar interessades. El 14 de maig (Castell de Falset) serà el torn del taller Introducció al linogravat, una presa de contacte per a majors de 12 anys amb aquesta disciplina. L’1 i el 2 de juliol (Castell de Falset) s’impartirà el curs Descobrir la matèria, adreçat a un públic general interessat en la matèria i els seus diferents usos. I per últim, del 6 al 8 de juliol (Castell de Falset), es durà a terme el curs 4 pautes: Construcció col·lectiva de processos pedagògics amb lart contemporani, adreçat a docents i educadors. Tant aquest darrer curs com El patrimoni ens parla estan reconeguts pel Departament dEducació a través de lICE URV.

Carlos Brull, alcalde i diputat delegat dels centres dEnsenyament, i Rosa Poy, regidora de Cultura, coincideixen en el fet que “es posa a disposició de la ciutadania una formació artística i cultural de qualitat, alhora que diversa quant a temàtiques i públics als quals s’adreça”.

Les persones interessades a conèixer més detalls sobre els cursos i les inscripcions poden posar-se en contacte amb l'Escola per l'Art i la Cultura al telèfon 977 444 163, el correu electrònic escolaartcultura@dipta.cat o el web www.dipta.cat/eadtortosa.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: