GASTRONOMIA

Tot a punt per a les 17es Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils

De l'11 al 27 de febrer

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 9 de febrer de 2022 a les 08:00 |
La jornada, protagonista de la cuina cambrilenca | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 17a edició de les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera de Cambrils inaugurarà el calendari gastronòmic d'enguany de la vila marinera. L'esdeveniment es farà de l'11 al 27 de febrer, amb la participació de 29 restaurants i un programa d'activitats al voltant d'aquest crustaci del mediterrani amb el patrocini de Torelló Viticultors.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera; el representant de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Cambrils (AEHC), Xavier Martí, i el propietari de Torelló Viticultors, Francisco de la Rosa Torelló, han presentat aquestes jornades insígnia de Cambrils per assaborir la millor temporada de la galera. 

La vila marinera, "capital gastronòmica" del territori

L'objectiu del calendari gastronòmic, s'ha exposat des de l'organització, "és sumar esforços entre el sector públic i privat per potenciar el posicionament de Cambrils com a capital gastronòmica, promocionar productes de proximitat del mar i la terra, i incrementar les visites a Cambrils fora de la temporada més turística".

Els restaurants participants oferiran una àmplia varietat de receptes amb la galera com a ingredient principal, des de les més tradicionals a les més innovadores.

Els menús, les activitats i altra informació de les jornades es poden consultar clicant aquí.

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: