1 de 10
PATRIMONI

El Museu d'Història de Tarragona tindrà una programació estable tot l'any

La institució vol deixar de ser considerada una col·lecció per ser oficialment un museu

El conseller Hermán Pinedo; el director del MHT, Cristòfor Salom; el dissenyador d'Opisso Studio, Sergi Opisso, aquest dimarts. | Mar Rovira/ACN
per Nació Tarragona, Tarragona | 8 de febrer de 2022 a les 13:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu d'Història de Tarragona tindrà per primera vegada una programació estable durant tot l'any, amb una oferta més àmplia d'activitats educatives i per a famílies. La institució, catalogada com a col·lecció, vol ser un museu oficialment a mitjà termini i convertir Tarragona en una ciutat de referència patrimonial en l'àmbit nacional i internacional.

Per això, s'ha renovat la imatge del museu, la senyalització i es generarà una nova museïtzació. La torre del Pretori també esdevindrà la principal seu dels espais culturals de la ciutat. Els responsables del museu han explicat que volen superar les xifres de visitants d'abans de la pandèmia, ja que l'any passat en van rebre 387.325, la meitat respecte al 2019.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: