1 de 10
PREMIS

El nedador Jordi Cervera, premiat pel seu compromís solidari

El Premis Catalejo estan impulsats per l’Observatori de Drets Humans d’Espanya

Imatge del Comité d'Observació de l'Observatori de Drets Humans d'Espanya | Cedida
per Reusdigital.cat, Madrid | 8 de febrer de 2022 a les 13:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nedador reusenc Jordi Cervera ha estat premiat en la primera edició dels Premis Catalejo 2022, promoguts per l'Observatori de Drets Humans d'Espanya. Cervera ha estat guardonat pel seu compromís esportiu i personal amb causes solidàries. També han estat premiats LaLiga, pel seu projecte de LaLiga Genuine i l'empresa Clece, pel seu model d'inserció laboral de víctimes de violència de gènere. El lliurament dels premis tindrà lloc pròximament a la Universitat Camilo José Cela de Madrid.
 
L'organització d'aquests premis coincideix amb la constitució del Comitè d'Observació de l'Observatori de Drets Humans d'Espanya, creat amb l'objectiu d'identificar i premiar projectes i trajectòries que serveixin de referència positiva als drets humans.
 
El director de l'ODHE, Mario Rigau, ha destacat la importància i significació de constituir aquest Observatorio en un moment en què els drets humans són un referent per una àmplia majoria de persones, que centren bona part de les seves aspiracions en el compliment de la Declaració Universal dels Drets Humans aprovada el 1948.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: