ESPECTACLES

«Que no ens passi res», tret de sortida al cicle «Paradigmes»

Dijous al vespre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 de febrer de 2022 a les 12:57 |
Una imatge del muntatge de l'espectacle del cicle | Reus.cat
La proposta Que no ens passi res de Zoraida Rosselló donarà el tret de sortida aquest dijous 10 de febrer al nou cicle de creació contemporània Paradigmes, que es dedicarà enguany, amb motiu de l'Any Ferrater 2022, a Gabriel Ferrater. La posada en escena començarà a les 8 del vespre, a Cal Massó.

Que no ens passi res és una acció performativa basada en la intuïció. Com explica la seva directora artística, Zoraida Roselló, en la presentació del muntatge, aquest és "un deliri binaural i visual que invoca l'ambient d'una llarga nit, una nit amb voluntat d'eternitat, acompanyada per tots aquells gintònics que recolliren, inspiraren i reflectiren les experiències poètiques de Gabriel Ferrater".

La fitxa artística del muntatge, a banda de Roselló, la completen Adriano Galante, veu i música; Oriol Sauleda, poeta; Cote Forunier, responsable del disseny sonor, i Fernando Paniagua de Paz, a la producció. Les entrades costen 4 euros i es poden comprar a ticket.reuscultura.cat o físicament a la taquilla del Museu de Reus, al raval de Santa Anna. Les places són limitades.

"ParadigmesEl desenvolupament de cada proposta que forma el cicle Paradigmes vindrà de la mà d’artistes del territori i seran posades en escena de petit format i temps limitat. En aquest primer semestre hi intervenen Zoraida Roselló, Gerard Marsal, Georgina Llauradó, Maria Bravo, Francesc Cerro i Iban Beltran.

El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat que l’objectiu d’aquesta nova proposta és “fomentar el talent, donant suport als creatius del territori; la diversitat creativa, oferint-los un marc per mostrar les seves propostes; la contemporaneïtat, amb noves formes d’expressió artística; la col·laboració, entre artistes i creadors, i finalment, la creació de nous públics”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: