FORMACIÓ

L'oferta formativa de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació s'estén a deu municipis més

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de febrer de 2022 a les 13:52 |
Imatge d'una exposició de l'escola, a Valls | Cedida
L'oferta formativa de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona s'estén a totes les comarques de la demarcació a partir d'aquest mes de febrer. A Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l'Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d'Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès) es podran cursar en total 48 propostes formatives de diferents àmbits, impartides per professionals de l'art i la creació. D'aquesta manera, es completa l'oferta que s'imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l'Art i la Cultura.

"Light Painting", "Videocració", "Disseny d'un cartell protesta amb visió de gènere", "Cubisme en família", "Pintura Mural" o "Il·lustració conceptual" són alguns dels cursos monogràfics que s'impartiran entre els mesos de febrer i juliol d'enguany. A cada municipi s'han programat fins a sis propostes, en funció de les seves necessitats i preferències. En total, 48 formacions de temàtica artística, cultural i patrimonial, impartits per professionals externs a la Diputació. D'aquesta manera, s'obre la porta a nous coneixements, alhora que es promou la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos.

Podeu consultar tota la programació a https://www.dipta.cat/escolaartcultura, algunes de quals estan reconegudes pel departament d'Educació de l'ICE-URV.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: