PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Nova programació d’hivern-primavera a la xarxa de centres cívics de Reus

Inclou més d'un centenar de propostes

per M.A., Reus, Catalunya | 4 de febrer de 2022 a les 12:08 |
Imatge d'un taller de cuina | Reus.cat
La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals presenta la nova programació d’hivern-primavera de la Xarxa de Centres Cívics per aquest quadrimestre. Fins el mes de juny s’han programat 144 activitats, cursos i tallers.

Com a novetat en aquesta programació s’incorpora una activitat infantil, per poder participar i col·laborar en el passaport cultural infantil que promociona la regidoria d’Educació a les escoles de primària. Les activitats gratuïtes tindran continuïtat, entre altres propostes, amb el programa En família, que proposa activitats per a tota la família; Rutes i Racons, per descobrir amb sortides i rutes d’interès per la ciutat; i Cultuquè, on s’han programat diferents xerrades en diverses col·laboracions com Salut Pública, CAP Sant Pere, Reus, Esport i Lleure, Col·legi d’advocacia de Reus, o la Lliga Reumatològica Catalana.

ctivitats consolidadesEn l’apartat de les activitats físiques i esportives s’han ampliat els horaris dels tallers d’hipopressius i es realitzarà un monogràfic de sol pèlvic. En l’àmbit de balls, com a novetat s’ha programat el flamenc i el ball shuffle i es continuarà amb el swing i els balls en línia, entre altres.

Les activitats vinculades a la cuina i la gastronomia contempla, entre altres, un taller d’entrants vegans, de tapes d’estiu, de postres en got, o per fer melmelades. “La voluntat de ser encara més a prop de les persones i les entitats que en vuguin fer el lloc de trobada, marquen algunes de les novetats d’una programació que, un cop més, referma el paper dels centres civics com a epicentres de la vida ciutadana”, ha manifestat la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals en funcions, Marina Berasategui.

Com ja és habitual, s’ha programat un calendari d’exposicions que recorreran els diferents centres cívics amb temàtiques diverses que van des de la fotografia artística al compromís.

InscripcionsEl termini d’inscripció a les activitats serà del 7 al 18 de febrer o fins a esgotar les places . Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics (de 9 a 1 i de 4 a 8).

Els centres cívics prendran les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat dels usuaris (aforament, distància, desinfecció), d’acord a les directrius de les autoritats sanitàries. Fitxers adjunts:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: