LLOTJA DE REUS

La Llotja de Reus participa a la Borsa de Comerç Europea de Copenhaguen

És una gran trobada que aplega a prop de 2.000 operadors procedents dels cinc continents

La Borsa de Copenhaguen, seu de la Llotja de la capital danesa | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 d'octubre de 2021 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Llotja de Reus, representada pel president del patronat de la institució i màxim representant de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha participat a la Borsa de Comerç Europea que s’ha celebrat aquests dies a Copenhaguen.

La Llotja de Reus és membre de ple dret d’aquest organisme que aplega a les principals borses professionals europees. Una iniciativa que van impulsar l’any 1961 les llotges de Manheim (Alemanya) i d’Estrasburg (França) i que actualment ja aglutina a 38 borses de 12 països diferents.

La borsa celebra anualment una gran trobada que aplega a prop de 2.000 operadors procedents dels cinc continents. A la pràctica es considera la gran trobada presencial del sector. La Llotja de Reus va tenir l’oportunitat d’acollir el certamen l’any 2010, coincidint amb l’edició número 50 de la convocatòria, i que va servir també per inaugurar les noves instal·lacions firals de la ciutat a la zona del Tecnoparc. Precisament la Llotja de Reus persegueix la possibilitat de tornar a acollir el certamen.

Però en aquesta ocasió, i així s’ha avançat durant la celebració de la borsa, de manera conjunta amb les Llotges de Barcelona i Girona. Precisament el president Jordi Just ha subratllat l’oportunitat d’organitzar novament la Borsa Europea. Una iniciativa que pot servir per referenciar la ciutat i el territori com un mercat econòmic de primera magnitud, reforçant també el paper organitzatiu que Reus sempre ha estat capaç de demostrar en convocatòries d’aquesta transcendència.

Actualment s’està en plena elaboració d’aquesta candidatura que seguirà avançant durant la propera assemblea de la borsa europea prevista per la primavera a València.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: