TEATRE

Dimarts que ve arrenca una nova edició del cicle «Grans Mestres»

Amb el lema "La veu rebel", s'hi sumen intèrprets com Joan Carreras, Mar Ulldemolins i Mercè Sampietro

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de febrer de 2022 a les 12:31 |
La presentació del cicle ha estat aquest dijous | Reus.cat
El Consorci del Teatre Fortuny de Reus té a punt una nova edició del Cicle Grans Mestres amb el lema La veu rebel, que començarà el pròxim dimarts dia 8 de febrer sota la direcció artística de Francesc Cerro-Ferran. Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha valorat "molt positivament" la proposta, tot apuntant que “tenim al davant tot un any de propostes artístiques que novament ens portarà grans actors de l’actual panorama teatral català, com Mercè Sampietro, Montse Guallar, Mar Ulldemolins o Joan Carreras, per citar-ne alguns, juntament amb actors i actrius de casa nostra, com l’Alba Aluja”.
s'hi 
Per la seva banda, Cerro-Ferran ha manifestat que “en un moment en què tot tipus d’iniciatives (no només culturals) tenen gairebé una obsolescència programada, el Cicle Grans Mestres es presenta com l’excepció a aquesta inquietant regla. Pocs propòsits artístics gaudeixen de la seva bona salut i continuïtat. Temporada rere temporada, i allunyats de les modes i tendències fugaces, hem avançat discretament però amb la seguretat d’estar creant un projecte que, amb el temps, ha aportat una alenada d’aire fresc a l’escena nacional”.

El cicle es representa al Teatre Fortuny cada primer dimarts de mes, i les entrades es poden adquirir a través de la web www.teatrefortuny.cat o a la taquilla d'aquest. 

Consulteu aquí la programació. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: