1 de 10
ENTITATS

Mònica Terribas serà la vicepresidenta d'Òmnium i Quim Forn, David Fernàndez i Natza Farré seran a la junta

L'única candidatura a presidir l'entitat, liderada per Xavier Antich, ha rebut el vistiplau de la Junta Nacional

La candidatura de Xavier Antich | Òmnium
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 3 de febrer de 2022 a les 09:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mònica Terribas serà la nova vicepresidenta d'Òmnium Cultural en la junta que encapçala Xavier Antich, si la llista rep l'aprovació dels socis, en la votació electrònica que es farà entre el 10 i el 26 de febrer. La llista d'Antich, l'única que s'ha presentat als comicis, ha rebut aquest dijous el vistiplau de la Junta Nacional, després de ser avaluada també per la Comissió Electoral de l'entitat.

Al costat d'Antich i Terribas, la nova junta directiva d'Òmnium inclourà Marina Gay, Marina Gallés, Marta Gabasall, Joaquim Forn, David Fernàndez, Natza Farré, Natalia Touzon, Iolanda Fresnillo, Núria Basi, Àngel Castiñeira, Gerard Pijoan, Lluís Duran, Dídac Amat i Marc Sanjaume.

L'única candidatura presentada per a la renovació parcial de la Junta Directiva d'Òmnium Cultural haurà de rebre ara l'aprovació dels socis. A partir del 10 de febrer i fins al 26 podran validar-la via votació electrònica. El mateix dissabte 26 de febrer també es podrà votar al recinte on se celebrarà l'assemblea general de l'entitat, a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat.

Aquest any es renoven els càrrecs de presidència, vicepresidències 1a i 2a, secretaria, tresoreria i 11 de les 18 vocalies. Terribas ocuparà la vicepresidència primera, mentre que Gay, portaveu d'Òmnium a Somescola i enginyera de camins, serà la vicepresidenta segona.

Marina Gallés -advocada membre de la Comissió de Dones Advocades de l'ICAB-, serà la secretària de l'entitat, mentre que Marta Garsaball -advocada i directora de serveis del Departament de Cultura- exercirà les funcions de tresorera.

La resta de membres de la llista d'Antich seran vocals de la nova junta. Són l'exconseller Joaquim Forn, l'exdiputat cupaire David Fernàndez, la periodista Natza Farré, la periodista Natalia Touzon, la sociòloga i activista Iolanda Fresnillo, la biòloga, investigadora i empresària Núria Basi, el doctor en Filosofia Àngel Castiñeira, l'economista Gerard Pijoan, l'historiador Lluís Duran, l'advocat i politòleg Didac Amat i el politòleg Marc Sanjaume.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: