1 de 10
ACTIVITAT ECONÒMICA

Empresa i Ocupació i l’APIR promouen un estudi per conèixer les necessitats dels polígons

Es farà una enquesta que, de passada, permetrà l'obtenció d'informació de les empreses per incloure-la al Geoportal de Reus

Una imatge del polígon Agro Reus | Google Maps
per M.B., Reus, Catalunya | 3 de febrer de 2022 a les 09:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus i l’Associació Empresarial dels Polígons Industrials de Reus (APIR) estan portant a terme una sèrie de trobades periòdiques per col·laborar en la posada en marxa d’accions per "dinamitzar i millorar" els polígons de la ciutat, segons han indicat fonts municipals, aquest dijous.

El regidor del ram, Carles Prats, va traslladar aquest passat dimarts als representants de l’APIR les principals línies de treball d’aquesta iniciativa. Des de la regidoria i l’IMFE Mas Carandell s’està avançant en la realització d’un estudi dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) que inclogui, entre altres qüestions, la detecció de necessitats per a la "dinamització i millora dels polígons" d’activitat econòmica a Reus.

Per portar a terme l’estudi, en els propers dies s’iniciarà una enquesta dirigida a les empreses ubicades als polígons que es farà extensiva a tot el sector empresarial de la ciutat, i l'actualització de la informació sobre els PAE per incloure-la al Geoportal. Prats ha qualificat aquestes trobades com “molt positives, perquè ens ajuden a detectar les necessitats als polígons i a portar a terme una transformació dels aspectes que calgui millorar”. També va traslladar als representants de l’APIR informació relativa als programes i accions dirigides al sector empresarial de la ciutat en matèria de formació i d'estratègia d’ocupació per tal de copsar l’opinió dels representants empresarials. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: