1 de 10
SALUT

El Sant Joan permet la presència d’un acompanyant dels pacients ingressats

S'actualitza l’horari de visita

Una imatge de l'Hospital Sant Joan de Reus | Jonathan Oca
per M.A., Reus, Catalunya | 2 de febrer de 2022 a les 16:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospital Sant Joan ha recuperat la presència d’un acompanyant (d'1 del migdia a 3 de la tarda, i de 6 de la tarda a 8 del vespre) a les àrees no covid amb l’objectiu d’afavorir el benestar físic i emocional dels pacients ingressats.

Així mateix, a l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19 es permet la presència d’un acompanyant entre dos quarts de 3 i dos quarts de 4 de la tarda, sempre amb autorització de l’equip assistencial. En aquesta zona també es contempla, igualment amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa habitació amb el pacient.

D’altra banda, l’Hospital Sant Joan també disposa del telèfon 663 044 578 per tal que les persones de referència dels pacients amb la convid-19 es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre. Aquest telèfon està operatiu tots els dies de la setmana entre les 8 del matí i les 8 del vespre.

Així mateix, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari. Es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: