1 de 10
POLÍTICA

Puig avisa que les propostes d'En Comú Podem no s'implementaran amb pressupostos prorrogats

El portaveu del govern en les negociacions lamenta el "no" detinitiu de la formació de Carla Aguilar

Xavier Puig, portaveu del govern a les negociacions dels pressupostos | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 1 de febrer de 2022 a les 18:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tarragona tindrà pressupostos prorrogats aquest 2022, després que En Comú Podem hagi donat el seu "no" definitiu a una proposta de comptes truncada per la manca de confiança entre el govern i la regidora Carla Aguilar, que a més denunciava que no hi havia prou garantia que les seves 78 propostes finalment s'implementessin. Aquest escenari, amb pressupostos prorrogats, encara és menys plausible, segons ha assenyalat el regidor Xavier Puig, portaveu de l'equip negociador per part del govern municipal. "El que no poden és venir a exigir les 78 propostes, ara estem en un altre escenari i haurem d'incorporar les propostes de tothom", ha dit, "si l'important era poder-les implementar, aquest tren l'han perdut".

Puig considera una "llàstima immensa" que ECP hagi decidit tancar la porta a l'aprovació dels comptes, en converses des de fa mesos, i ha advertit que "hi ha raons de dignitat que a la gent li són igual, la ciutadania el que vol és que resolguem els problemes". Visiblement sorprès, Puig ha explicat aquest dimarts que "no ens agrada perdre el temps ni que ens el facin perdre" malgrat que reconeix haver-ne extret un "aprenentatge".

En aquest sentit ha fet una crida a tota l'oposició a tenir "alçada de mires" en aquest any i mig que queda de mandat "perquè la ciutat ho necessita més que mai". "La ciutadania no viu millor perquè fem aquests espectacles", ha conclòs el regidor d'ERC. Aquest 2022, doncs, s'obren a governar mitjançant modificatius de crèdit.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: