SOCIETAT

La pandèmia ha agreujat la pobresa a Tarragona, especialment entre la gent gran

L’estudi sobre l’impacte de la Covid-19 indica que ha empitjorat l’estat emocional dels tarragonins

per Nació Tarragona, Tarragona | 1 de febrer de 2022 a les 13:03 |
La consellera de Serveis Socials de Tarragona, Inés Solé, la tècnica del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, Jéssica Cantos; i la coordinadora tècnica IMSST, Neus Gimeno. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’estudi sobre l’impacte de la Covid-19 a Tarragona ciutat indica que més d’un 35% de la població general se situa en el llindar de la pobresa, especialment la gent gran, amb un índex de privació econòmica que s'ha incrementat fins a un 13,9%. A més, la percepció de solitud de les persones grans ha crescut, així com l’índex de pobresa energètica en gairebé sis punts. Aquestes són algunes de les principals conclusions que recull l'informe presentat aquest dimarts.

L’estudi, fet per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) i la Universitat Rovira i Virgili (URV), també conclou que la percepció de l’estat emocional ha empitjorat des de l’esclat de la pandèmia. L’Ajuntament impulsarà un catàleg de mesures per reduir l’impacte del virus.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: