1 de 10
OCUPACIÓ

Un pla d'ocupació dona feina per sis mesos a deu aturats del Morell

L'any passat, el consistori ja va impulsar la iniciativa

El pla s'adreça a persones desocupades per fer diverses tasques | Gala Espín
per J.M., Reus, Catalunya | 31 de gener de 2022 a les 10:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després que, ara fa un any, l’Ajuntament del Morell posés en marxa el seu primer pla d’ocupació municipal, aquest mes de gener arrenca la selecció de les 10 persones que configuraran el segon. “L’experiència amb el primer ha estat excel·lent”, ha dit l’alcalde, Eloi Calbet, “i continuem compromesos a donar feina a qui no passa per un bon moment, tenint en compte el difícil context actual”.

El principal canvi d’aquesta segona edició és el tipus de perfil que es contractarà: sis peons de neteja de vials, zones verdes i espais públics al terme municipal, i quatre peons especialitzats en jardineria per arranjament de zones verdes, o oficial segona de paleta d'obra pública per a la reparació i rehabilitació de diversos espais públics al terme municipal, o oficial segona especialitzat en electricitat, entre altres especialitats.

Totes les persones contractades treballaran durant sis mesos, un cop finalitzi el darrer torn del primer pla d’ocupació. “Creiem que és molt més enriquidor poder generar ocupació per a persones que viuen situacions complicades, que no pas donar ajudes per vies socials, tot i que una cosa no exclou l’altra”, ha apuntat la regidora d’Ocupació i Formació, Mònica Casas. A més, “disposarem de més recursos humans a la brigada municipal, la qual cosa és necessària per a mantenir un poble més net i ordenat, tal com ja s'ha notat durant l'execució del pla d'ocupació actual”, ha indicat per part seva el regidor de Via pública, Pere Domingo.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç, i les instàncies es poden presentar fins al 18 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori o bé mitjançant la seu electrònica municipal. Entre els requisits, tenir més de 16 anys o estar inscrits com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació Municipal (SOM) del Morell i a l’Oficina de Treball de la Generalitat (SOC).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: