POLÍTICA

ERC fa fora el PSC del govern de Vilallonga del Camp

El regidor Carmelo Gil denuncia una actitud "venjativa" de l'alcaldessa Gemma Benaiges després d'haver expressat "discrepàncies"

per Nació Tarragona, Tarragona | 28 de gener de 2022 a les 13:08 |
El govern de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp, al 2019 | Aj. de Vilallonga del Camp
Trencament al govern municipal de Vilallonga del Camp. L'alcaldessa, Gemma Benaiges, ha expulsat per decret el seu soci de govern, segons ha comunicat el mateix PSC. El regidor Carmelo Gil denuncia que havia expressat "discrepàncies" per una obra de govern de "desídia, inèrcia i manca d'ambició", això sí, en privat, i finalment el grup de Vilallonga Pot Més -marca dels socialistes al poble- ha acabat sortint per la porta del darrere.

"Ja fa un temps que emplaçava a l’alcaldessa a recuperar embranzida i posar en marxar les propostes que havíem acordat a l’inici del mandat. Lamentablement tot eren excuses dilatòries que m’han portat a concloure que no hi ha projecte més enllà d’anar tirant el dia a dia", assegura Gil en el mateix comunicat.

D'aquesta manera, Esquerra Republicana queda en minoria al plenari, amb 4 regidors d'11. Segons Gil això ha succeït per "un comportament venjatiu i absolutament deslleial" de l'alcaldessa.

Malgrat aquesta situació, el portaveu del PSC ha reiterat el seu compromís “total i absolut amb Vilallonga i la seva gent. Un compromís sense macula d’ombra i amb una dedicació que tothom coneix a peu de carrer.” “Per a mi hagués estat més còmode seguir en la situació actual però això era incompatible amb l’honestedat i el rigor que sempre ha caracteritzat l’actitud del grup socialista a l’Ajuntament”, han conclòs.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: