1 de 10
OBRES I MILLORES

Recta final de les obres a l'església de la Mussara

La reparació del campanar s'ha gairebé enllestit, i les feines se centren ara en la nau i el perímetre

Una imatge del campanar de l'església | Ajuntament de Vilaplana
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 27 de gener de 2022 a les 18:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Vilaplana ha informat, aquest passat dimecres, de l'estat actual de les obres de consolidació de l'església de Sant Salvador de la Mussara, que han entrat ja a la seva recta final.

Els treballs s'han finançat amb subvencions del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, així com de la Diputació de Tarragona. En aquesta línia, s'ha assenyalat que les tasques de reparació del campanar són "pràcticament finalitzades", i que les intervencions se centren actualment en la nau principal i els coronaments perimetrals.

Encara sobre el campanar, des del consistori del municipi del Baix Camp s'ha apuntar que aquesta ja llueix la coberta renovada, que s'ha sanejat, a la qual s'han reomplert juntes i s'han resseguit fissures i clivells. També s'han instal·lat nous contraforts, i s'ha anellat.

Les obres van començar a finals del mes d'octubre de l'any passat, adjudicades a l'empresa Constècnia 3, S.L. Els primers treballs del projecte van abordar el desbrossat de l'església i el seu entorn. Tot plegat es va engegar, abans, a l'agost, quan en un ple municipal extraordinari es va aprovar l’expedient de contractació de les obres incloses en el projecte, amb un pressupost d'execució de 133.931,08 euros.

La subvenció del departament de Cultura ha estat 54.829 euros, i la de Cultura de la Diputació, de 70.000 euros.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: