OCUPACIÓ

Reus contracta 25 persones en situació d’atur en el marc de «Treball i Formació»

És un programa subvencionat pel SOC, destinat a la contractació a jornada completa de persones sense feina

La façana de l'Ajuntament de Reus | Ajuntament de Reus
per Marià Arbonès, Reus, Catalunya | 27 de gener de 2022 a les 11:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus contractarà a 25 persones en el marc de Treball i Formació, el programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinat a la contractació de persones en situació d’atur, totes a jornada completa. Una de les treballadores es va incorporar el passat mes de desembre al departament de Recursos Humans, mentre que 24 participants del programa s'han anat incorporant aquest gener, i desenvoluparan tasques en diversos departaments: Benestar Social, Relacions Cíviques, Medi Ambient, Salut Pública i Ciutadania, Arxiu, Educació, Centres Cívics, Intervenció, Gestió Tributària, RRHH i Brigades.

El regidor de Medi Ambient i Recursos Humans, ​Daniel Rubio, ha afirmat aquest matí de dijous que “des de l'Ajuntament apostem per la creació de llocs de treball amb recursos propis i aprofitem les oportunitats d'altres administracions per generar ocupació; i més en casos com el programa Treball i Formació dirigits a qualificar professionalment persones en situació d'atur.”

El SOC subvenciona els contractes de treball d’una durada de 12 mesos a jornada completa, així com les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral. També subvenciona les accions d’acompanyament tècnic d’una durada de 12 mesos a jornada completa.

Els contractes són en dues línies del programa, més l’actuació d’acompanyament. La primera fomenta l'ocupació de persones de 45 anys o més en situació d’atur. S’han atorgat 11 contractes en aquesta línia.

La segona, Línia DONA, és per a dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada. S’han atorgat 12 contractes en aquesta línia.

Quant a la línia d'acompanyament, consisteix en donar suport a totes les persones contractades durant l’execució del programa. Tot plegat, per facilitar una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial. Atorguen 134 hores per contracte (3.082 hores en total). Es contractaran dues persones per dur a terme aquesta actuació.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: