OCI

A «Salou, platja tot l’any»

El municipi programa activitats per a petits i grans, fora de la temporada turística, per fomentar el seu patrimoni natural

per M.A., Reus, Catalunya | 29 de gener de 2022 a les 18:30 |
Una imatge de Salou | Patronat de Turisme de Salou
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Salou, platja tot l’any. Aquest és el nom del programa que ha estat presentat en roda de premsa per l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Qualitat i Pla d’Usos de les Platges, Julia Gómez, i del director dels Serveis Turístics Municipals, Marc Espasa.

Dins de l’objectiu principal de l’ampliació de la temporada turística, la iniciativa "té com a finalitat la dinamització de les platges al llarg dels 365 dies de l'any, més enllà dels tres mesos de màxima afluència". En aquest sentit, es treballa amb un programa d’activitats, sobretot, per als caps de setmana de tot l’any.

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou, i en concret, des de l’Oficina d’Innovació i nous productes del Departament de Promoció, en col·laboració amb la regidoria de Platges, s’ha treballat en la creació un programa d’activitats organitzades, de les quals ja es coneixen les relatives als mesos de gener, febrer i març de 2022. Tot plegat, "amb l’objectiu de fer valer l’espai litoral fora de la temporada de bany i promoure’n les potencialitats; incentivar el flux d’usuaris fora de la temporada turística alta, així com allargar la temporada i fidelitzar-ne el públic; també, generar propostes orientades a residents i visitants; i promoure una imatge de platges gestionades i vives, més enllà de l’estiu, entre d’altres", segons fonts municipals.

Les activitats, per a petits i gransAquest dissabte ja s'ha dut a terme la primera de les activitats del programa, una sessió de Mindfulness, amb Minerva Castillo, que es repetirà el diumenge, 13 de març a les 11 del matí. El lloc és a la platja de Ponent, davant de la Base Nàutica, i s'adreça al públic adult.

De cara al 12 de febrer, i també al 5 de maç, a les 12 del migdia, hi haurà una sessió de Reiki amb Beti Martí. La cita serà a la platja de Llevant, davant de la plaça de les Comunitats Autònomes.

Una altra de les activitats programades és La recerca del tresor, amb Entrecamins. Tindrà lloc aquest diumenge, 30 de gener (entre dos quarts de 10 i dos quarts d'11 del matí), i es farà de nou el 6 de març (en aquesta ocasió, a les 11). El punt de trobada serà a la plaça de Francesc Germà, a la platja de Llevant, el Camí de Ronda la platja dels Capellans.

Finalment, s'ha preparat una Jornada clean-up i taller infantil, amb Good Karma Projects, per al 19 de febrer a dos quarts d'11 del matí, amb punt d'inici a la platja de Ponent, davant de la Base Nàutica. 

Descarregueu-vos el Programa d'activitats «Salou, platja tot l'any»
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: