FESTES

El Morell reformula el Carnaval per adaptar-lo al context sanitari

El Teatre auditori acull dos espectacles

per A.C., Reus, Catalunya | 25 de gener de 2022 a les 12:00 |
Brodas Bros, protagonistes del carnaval morellenc | Cedida
Quan falta un mes per al moment de més disbauxa de tot l’any, el Carnaval, la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha fet públics els actes que s’han preparat amb motiu d’aquesta celebració. “Una programació reformulada i adaptada a les circumstàncies actuals, que no permeten festejar aquests dies de la manera habitual”, segons M. Jesús Valldosera, una de les responsables de l’àrea.

EspectaclesAixí, divendres 25 de febrer, el Teatre Auditori del municipi s’omplirà de llum i color amb L’exèrcit de la llum, dels Brodas Bros. Un espectacle amb artistes plens de color, un vestuari dissenyat i programat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen la companyia. Serà a les 8 del vespre.

Mentre que dissabte 26 de febrer, també al Teatre Auditori i a les 19 hores, serà el torn de Cat Rock en família. És l'estrena d'un nou concert-espectacle pensat per tal que pugui gaudir-ne tota la família.

Tots dos espectacles seran gratuïts, encara que caldrà reservar les localitats prèviament, a partir del 16 de febrer.

Sense ruaLa tradicional rua i el sopar de Carnaval, però, no es podran celebrar. “Davant de la incertesa que genera la situació epidemiològica, i tenint en compte les xifres de contagis i positius al municipi i al país, creiem que aquesta és la millor decisió”, segons Mònica Casas, també regidora de Cultura i Festes.

Malgrat això, “el cap de setmana de Carnaval tindrà actes, disfresses, i serà divertit per a tota la ciutadania morellenca”, acaben les dues regidores
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: