PUBLICITAT

T’agradaria treballar a l’estranger?

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de gener de 2022 a les 11:56 |
Part del cartell de promoció | Cedida
Tots sabem de la dificultat que hi ha actualment per entrar al mercat laboral, i encara més, si ets jove.  Cada vegada més, els joves trobem que ens costa més començar a treballar, ja que les empreses ens diuen que ens falta experiència. Però, si cap empresa ens contracta per treballar del que hem estudiat, mai tindrem experiència. És un cercle viciós molt difícil de solucionar.

Per combatre aquesta problemàtica, el SOC i l’Associació de Programes Educatius de Reus, han posat en marxa el programa TLN Mobilicat. El programa consisteix en una formació lingüística de 120 hores d’un idioma, totalment subvencionada i presencial a Reus. Aquesta formació serà durant els mesos de febrer i abril d’aquest any 2022.

Els idiomes i països disponibles són: França (francès), Alemanya (alemany), Malta (anglès) i Itàlia (italià).

Posteriorment a aquesta formació, començarà un període de pràctiques de 2-3 mesos (depèn de la destinació) de pràctiques en l’àmbit on el jove hagi estudiat, per tal de donar aquesta experiència que ens requereixen les empreses.

Durant el període de pràctiques, el participant del programa se li subvenciona el viatge d’anar i tornar, l’allotjament, i a més a més, cobra una assignació mensual per manutenció.

Posteriorment a aquest període, es rep un certificat conforme s’ha realitzat aquest programa, on cada vegada més aquests tipus de programes estan més valorats al currículum, ja que mostra que la persona que l’ha realitzat té interès per nous reptes i estar obert a noves experiències.

Els requisits per poder participar en aquest programa són:- Tenir entre 18 i 30 anys

- Tenir un grau mitjà, grau superior, grau universitari o un certificat de professionalitat de més de 200 hores.

- Estar inscrit a l’atur.

- Tenir menys d’un any d’experiència laboral en l’àmbit que hagis estudiat.

Definitivament, és un programa que ens pot aportar un creixement personal i laboral molt important, podent ser l’empenta que necessitem per poder trobar feina del que ens apassiona.

Si esteu interessats, ara estan en fase de captació de participants, i podeu tenir més informació trucant al 877 001 000 o enviant un correu a marc@openeurope.es
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: