PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Audiència pública telemàtica sobre el procés participatiu del Carrilet

El 3 de febrer al vespre

Una de les accions del procés participatiu del Carrilet, en una imatge d'arxiu | Reusdigital.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 25 de gener de 2022 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha convocat per al proper dijous 3 de febrer a dos quarts de 8 del vespre una Audiència Pública per informar a la ciutadania dels resultats del procés participatiu a l'entorn de la transformació urbanística de la zona del Carrilet. L'acte, que es farà per via telemàtica, estarà presidit per la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, que també té atribuïdes actualment les competències de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals. Per assistir-hi es podrà fer a través d'aquest enllaç.

El procés de participació es va iniciar el passat 13 de setembre i es va allargar fins al 26 de desembre, amb l'objectiu de l'Ajuntament d'escoltar l'opinió de la ciutadania en relació al projecte de transformació urbanística en la zona del Carrilet. El procés busca la participació de la ciutadania per detectar necessitats, fer propostes, generar diàleg, debatre col·lectivament i prendre millors decisions. El procés ha generat un debat per recollir propostes que permetin definir els usos i criteris dels futurs equipaments que s'hi ubicarà, segons fonts municipals.

L'acte del 3 de febrer comptarà amb l'assistència, a més de la regidora Marina Berasategui, dels regidors de Salut i Ciutadania i de Cultura, Òscar Subirats i Daniel Recasens; a més dels equips tècnics de Participació i Urbanisme, per explicar els resultats del procés i generar un diàleg amb la ciutadania.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: