1 de 10
ACTIVITAT FÍSICA

Cambrils tindrà tres nous parcs de cal·listènia abans de Setmana Santa

Amb una inversió de 31.343 euros

Els parcs seran a l'abast dels veïns abans de Setmana Santa | ND
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 25 de gener de 2022 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cambrils comptarà amb tres nous parcs de cal·listènia per practicar esport a l'aire lliure abans de Setmana Santa. El departament d'Esports "va detectar la necessitat" de comptar amb més espais esportius a l'exterior arran del confinament i les restriccions derivades de la pandèmia, segons han assenyalat fonts municipals.

Així, les noves instal·lacions "donaran resposta" a les demanades de ciutadania i esportistes que practiquen aquesta modalitat, que consisteix en fer exercicis físics a partir d'elements estàtics utilitzant el propi pes corporal. Els diferents elements ja són a Cambrils i en breu es procedirà al seu muntatge. Els nous parcs suposen una inversió de 31.343 euros i es preveu que entrin en funcionament entre els mesos de febrer i març.

La regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que "l'objectiu de l'actuació és potenciar la pràctica esportiva a l'aire lliure i atendre les peticions rebudes, i que les ubicacions dels nous parcs s'han escollit per proximitat amb altres serveis similars o zones de pas d'esportistes".

La localització


El circuit més gran se situarà a la platja del Regueral, a l'alçada dels carrers de Montbrió, de Vila-seca i de la Frau, on hi ha els principals equipaments esportius de platja. En aquesta cèntrica zona també s'hi ubicaran dos nous camps de minifutbol platja/handbol, se substituiran els equipaments de vòlei platja per uns de nous, i es redistribuiran els elements existents "per un millor aprofitament de l'espai".

El segon circuit s'instal·larà a la mateixa platja, a l'alçada de la rambla del Regueral, on antigament hi havia un petit parc infantil del que només en queda una piràmide, que s'integrarà al nou parc de cal·listènia, tenint en compte que a l'altre costat de la riera hi ha un altre parc infantil. Finalment, el tercer parc s'ubicarà a La Llosa-la Dorada, a l'alçada del carrer d'August Renoir. Es tracta d'un punt estratègic entre el Port i la Dorada, "ja que és un passeig amb moltes zones verdes i pas constant d'esportistes".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: