ENTITATS

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix formació a les entitats locals

De gestió integral, de perspectiva de gènere i de xarxes socials

Una formació per a entitats, en una imatge d'arxiu | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 24 de gener de 2022 a les 11:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un programa de formació per a totes les entitats del municipi: culturals, educatives, esportives, socials, festives, i empresarials. L’objectiu d’aquest programa de formació, previst per aquest 2022, "és donar suport a l’activitat que desenvolupen aquesta cinquantena d’associacions i oferir-los recursos que permetin una millora de la gestió i les programacions previstes", segons fonts del consistori.

Amb aquesta finalitat s’impartiran tres cursos, que aniran a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Es tracta d'un curs de gestió integral per a petites entitats, de 10 hores, previst per al mes de març, en què es tractaran qüestions relacionades amb el marc legal, les obligacions fiscals de les entitats no lucratives, el control econòmic, les fonts de finançament i la llei de transparència, entre d’altres. La inscripció a aquest primer curs s’obrirà el mes de febrer (s’enviarà un formulari a les associacions). Les classes es podran seguir en directe mitjançant l’aplicació Zoom.

Un altre curs, aquest de perspectiva de gènere i de sis hores, és previst per al mes de maig, en què s’abordaran aspectes com per exemple la igualtat d’oportunitats, programes i projectes per a la prevenció de la discriminació per raó de gènere i la comunicació no sexista i no discriminatòria. La inscripció s’obrirà el mes d’abril. Es valorarà la possibilitat de fer-ho en modalitat presencial.

Finalment, el tercer dels cursos és de xarxes socials, també de sis hores, en què les persones assistents podran aprendre detalladament el funcionament de les eines més utilitzades (Facebook, Twitter, Instagram) i com es poden utilitzar per a una bona comunicació social; i també com es crea un pla de màrqueting social. El període d’inscripció a aquest curs tindrà lloc durant el mes de setembre.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: