1 de 10
món empresarial

Repsol patrocina els hostalers de Tarragona amb 30.000 euros

Aquest dilluns l'empresa química i l'AEHT han signat un conveni al restaurant El Xaloc, al Serrallo

Els representants de Repsol i l'AEHT, Javier Sancho i Francesc Pintado, signant el conveni. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 24 de gener de 2022 a les 11:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Acord per al 2021 i 2022 de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona juntament amb Repsol per tal que la principal companyia de la indústria química instal·lada al Camp de Tarragona es converteixi en el seu principal patrocinador. L'import del conveni compta amb una col·laboració en espècies -el gas- però també econòmica, de 30.000 euros en total.

Segons ha assenyalat Francesc Pintado, president de l'AEHT, aquest fet "demostra que el turisme i la indústria poden conviure". La signatura s'ha dut a terme al restaurant El Xaloc del Serrallo, un dels establiments que compta amb la distinció de la guia gastronòmica de Repsol. Allà, el director del Complex Industrial de l'empresa a Tarragona ha rebut de mans del mateix Pintado una camisa de xef amb el logo corporatiu.

D'aquesta manera, Repsol passa a ser patrocinador principal de la federació i a ocupar una part "destacada" en totes les comunicacions i esdeveniments de l'entitat.

Aquesta no és la primera vegada que els dos agents econòmics del Camp de Tarragona col·laboren entre ells, ara bé, la novetat és que definitivament s'han convertit en patrocinadors principals de l'AEHT en un context a més de plena crisi econòmica que toca de prop al sector hostaler.
 
Participació