OBRES I MILLORES

S'adjudica el projecte executiu per a la reurbanització de l’eix central de Reus

A Batlle i Roig Arquitectura SLP, per 115.000 euros

Simulació de l'estat del carrer Ample, després de la intervenció | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 24 de gener de 2022 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha adjudicat a Batlle i Roig Arquitectura SLP el contracte per a la redacció del projecte executiu i la direcció d’obra de la reurbanització del carrer Ample, la plaça del Víctor i la plaça del pintor Fortuny. El contracte, adjudicat amb un pressupost de 114.779,80 euros, s'ha licitat com un projecte, però dividit en tres àmbits "per facilitar que l’execució de les obres es pugui fer en tres temps, de manera independent", segons fonts municipals.

Per fasesD'aquesta maneta, en dos mesos a comptar des de la data de formalització del contracte, l’adjudicatari haurà de presentar el projecte de l’àmbit de la plaça del Víctor; i en 10, els projectes dels altres dos àmbits: la plaça del Pintor Fortuny, i el carrer Ample. El contracte també inclou de manera integrada la direcció d’obres "per garantir la coherència i la qualitat de tot el conjunt", s'ha fet constar des del consistori. Tan bon punt disposi del projecte executiu, l’Ajuntament té previst treure a licitació el contracte d’execució de les obres de l’àmbit de la plaça del Víctor, amb la previsió de poder iniciar la reurbanització el setembre de 2022.El pla d’inversions d'enguany, s'ha volgut apuntar des de l'Ajuntament, ja reserva una partida de 668.000 euros per a l’execució de les obres. Els projectes executius que ara s’han adjudicat s’hauran de basar en l’avantprojecte de la reurbanització, que en el seu dia també va ser adjudicat i redactat per Batlle i Roig i haurà de tenir en compte el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic Historicoartístic i Natural de la ciutat .
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: