1 de 10
TURISME

El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona les vies cicloturístiques a FITUR

S'ha fet difusió del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán, el Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava i el Camí Natural de l'Ebre

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el vicepresident de l'ens, Ivan Garcia amb representants de la xarxa de Camins Naturals | Cedida
per Aguaita.cat, Madrid | 21 de gener de 2022 a les 12:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el vicepresident de l’ens, Ivan Garcia, s’han desplaçat aquesta setmana la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebra a Madrid fins diumenge, per promocionar les diferents vies cicloturístiques de la comarca. En este sentit, el president del Consell va fer ahir a la tarda una ponència a l’estand de la xarxa de Camins Naturals del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. “Aprofitem l’aparador que representa la Fira Internacional de Turisme per promocionar la nostra comarca i per situar les Terres de l’Ebre al mapa internacional de rutes cicloturístiques”, ha dit el president del Consell.

Concretament, Faura va difondre els tres camins naturals que hi ha al Baix Ebre: Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán, Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava i Camí Natural de l’Ebre. Tres camins que estan enllaçats i que permeten la connexió de l’Aragó amb el Delta de l’Ebre. El president del Consell Comarcal també va avançar les converses que es mantenen amb les administracions de l’Aragó per fer una promoció conjunta de la Val de Zafán i l’increment d’usuaris registrat el darrer exercici en esta via, que ha superat els 400.000 usuaris amb un augment del 21% al tram del Baix Ebre.

Durant la visita a FITUR, el president i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre es van reunir amb representants de la xarxa de Camins Naturals del Ministeri d’Agricultura i la cap de l’àrea de Vies Verdes de la Fundación de Ferrocarriles Españoles, Arantxa Hernández.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: