1 de 10
SALUT

Lliuren material, a Vila-seca, per a cursos de formació al Centre de Salut

Imatge del lliurament de material | Cedida
per M.A., Reus, Catalunya | 21 de gener de 2022 a les 11:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Vila-seca va fer lliurament, el passat dijous, de material sanitari de cardio protecció al Centre de Salut de Vila-seca, amb la finalitat que es puguin fer cursos de formació en diversos àmbits, com ara a l’hostaleria o als centres d’educació secundària.

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb el regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme, Josep Toquero, van lliurar el material, format per un pack de 4 maniquins toràcics de reanimació cardiopulmonar amb maletí de transport, un desfibril·lador d’entrenament i dos armilles de maniobra de Heimlich.

Aquest material va ser entregat a la coordinadora mèdica, Dra. Mar Artigau; la coordinadora d’Infermeria, Susana Mora; el Dr. Miquel Biarnés; la directora d’Atenció Primària de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, Dra. Josefina Ribó Ribalta; la directora d’Atenció Primària d’Infermeria, Glòria Carol i la coordinadora administrativa, Noelia Blanca.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: