ENTITATS

Els jugadors de rol estrenen seu a l'avinguda de Sant Jordi

Diumenge 23 de gener, jornada de portes obertes

per M.B., Reus, Catalunya | 20 de gener de 2022 a les 13:17 |
Cartell de la jornada de portes obertes | Cedida
L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) ha inaugurat la seva nova seu situada a l'avinguda de Sant Jordi 23, baixos 3a (a l'edifici Bell-Park). El nou local de l'entitat té una superfície de 200 m2 destinats a la pràctica dels jocs de taula de tot tipus (jocs de rol, de tauler, de cartes, amb miniatures) i altres activitats relacionades.

Compta amb una ludoteca amb més de 500 títols, una àmplia col·lecció d'escenografia i quatre sales amb espai per a 24 taules de joc. El canvi a un nou local de propietat "consolida l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus com a una de les entitats sense ànim de lucre més actives de la ciutat, que porta des del 1994 oferint un espai de trobada i organitzant esdeveniments per a la difusió i promoció dels jocs de taula com a activitat social, cultural, educativa i participativa", s'ha celebrat en un comunicat.

La a nova seu es troba oberta a totes les persones interessades en els jocs de taula, així com a les entitats, empreses i col·lectius que vulguin organitzar activitats relacionades amb aquesta afició lúdica. Per tal de mostrar al públic les noves instal·lacions i poder explicar de primera ma el projecte de l'associació, el diumenge 23 de gener d'11 a 1 i de 6 a 8 es farà una jornada de portes obertes adreçada a tota la ciutadania.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: