TURISME

Una nova línia aèria unirà Reus amb Bristol

JET2 augmenta en un 5% les places disponibles en relació a 2019

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 18:13 |
Una imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus, el passat estiu | ACN
Bones perspectives sobre l’arribada del turisme britànic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aquesta temporada. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona així ho ha pogut confirmar amb les reunions en què ha participat durant la primera jornada de promoció i treball a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. Concretament, amb les que ha mantingut amb les companyies JET2 i TUI, durant les quals s’ha anunciat l’obertura d’un nou vol que connectarà Reus i Bristol i s’han donat a conèixer dades positives pel que fa a les reserves anticipades per als propers mesos.

En concret, la companyia JET2 ha anunciat que aquesta temporada augmentarà les places ofertades en un 5% respecte el 2019 amb l’obertura d’una nova línia Reus-Bristol. A més, ha assegurat que ha venut ja el 30% del total de vols del mes d’abril, quan començarà a operar a l’aeroport de Reus. TUI també farà créixer el nombre de places per al mercat britànic amb destinació a l’aeroport de Reus en un 14% respecte el 2019 i també ha confirmat que ja han venut el 31% de les places que oferten entre el maig i l’octubre.
 

Els representants de la Costa Daurada són a Fitur per tractar, entre altres, amb companyies aèries Foto: Cedida


El sector considera que aquestes xifres de reserves anticipades "són molt significatives ja que la tendència actualment era reservar a últim hora". La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha valorat "molt positivament" aquestes dades. "Esperem que la feina realitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona durant aquests temps complicats doni fruits, tal i com apunten aquestes bones perspectives que hem confirmat avui a FITUR. L'esforç dels ens públics i privats de promoció de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre continua sumant per fer possible la recuperació del sector turístic, que incideix de manera més que notable en el conjunt del PIB del país", ha assegurat.

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: