BENESTAR SOCIAL

Presenten el logotip del Centre Social El Roser

L'ha creat una alumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus

La guanyadora del disseny del logotip del centre ha estat reconeguda per les autoritats | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 12:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, 19 de gener, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el diputat delegat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà (SAC) de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia; i la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, han participat en l'acte de presentació del logotip del Centre Social El Roser i han lliurat els premis a l'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus que ha quedat finalista en el procés de disseny del logotip.

La proposta guanyadora ha estat una creació de Noelia Marcosque es fonamenta en la representació del Centre Social El Roser com un espai d'acolliment i d'aixopluc. També han estat premiades les propostes d'Andrea Bosques i David Reñones. A més, Dunia Rodón, ha rebut una menció especial.

Els premis que s'han lliurat a l'alumnat han estat una deferència de Reus Esport i Lleure, Reus Cultura i Reus Promoció. El logotip és fruit de la col·laboració establerta entre la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus per a la creació de la imatge del Centre Social El Roser.

El Centre Social El Roser va començar a funcionar la setmana passada amb la posada en marxa del servei d'alimentació. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: