FOTOGRAFIA

Es donen a conèixer els guanyadors del novè Concurs Fotogràfic Albert Iturria

per M.A., Reus, Catalunya | 19 de gener de 2022 a les 12:30 |
Imatge dels premiats | Cedida
El passat dissabte, i en el marc dels actes de la festa major d'Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del novè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb el comerç de proximitat a Vila-seca.

El segon Tinent d'Alcalde, Josep Toquero, la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, la regidora Núria Miret i l’esposa i la filla del fotògraf homenatjat, M. Rosa March i Sílvia Iturria, respectivament, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Maria Montserrat Magriñá; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Xavier Barrullas Muñoz i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Alicia Garcia Moreso.

Per la seva banda, en la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se'ls van endur Arlet Espejo Rofes, Èric Espejo Rofes i Daniel Cardona Cretu. Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull una cinquantena de fotografies i que es pot visitar fins el proper 28 de febrer a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: